Telefoon

Walnoot lamel parketvloer leggen

Walnoot lamel parketvloer leggen door Bos parket

Dit project was voor ons een nieuwe kans om ons kunnen te tonen. Het betreft tweede vertrekken op de eerste verdieping van een woning, waarvan de vloeren op de eerste verdieping een vreemde, gebogen stand hebben aangenomen in de loop der jaren. De vloer van één kamer staat hol als zijnde een skatebaan, het tweede vertrek is gegolfd vanwege het feit dat de hoofd-steunbalk op ca. twee derde van de kamer loopt. De kamers waterpas uitvlakken bleek geen optie, daar dit problemen zou geven met de deuren richting de gang wat hoogte betreft.

In overleg met de opdrachtgevers is besloten de vloeren van beide kamers uit te vlakken met als richtpunt de toegang naar de gang, om zodoende een vlakke parketvloer te kunnen construeren waardoor zowel op het oog, alsmede vanuit praktisch oogpunt beide kamers weer beter zijn te benutten. Er is gekozen voor een walnoten lamelparketvloer met als eindafwerking een matte olie. Hiermee bleek de mooie structuur van de walnoot in de planken goed tot zijn recht te komen in deze twee vertrekken.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Of heeft u een vraag over één van onze diensten en / of producten? Neem dan gerust contact met ons op.