Telefoon

Parketvloer schuren

Parketvloer schuren

Wij zijn trots op het feit dat onze klanten vaak verbaasd zijn over het resultaat van het schuren en afwerken van hun oude, versleten vloer. Het proces van schuren en afwerken is een uitstekende manier om uw vloer te herstellen en er weer als (bijna) nieuw uit te laten zien. Wij hebben de kennis en expertise om de beste afwerking te kiezen die past bij uw wensen en de staat van uw vloer.

De tijdsduur van het schuren en afwerken van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het te schuren aantal vierkante meters een belangrijke rol in de planning en het aantal vertrekken dat moet worden behandeld. Daarnaast zijn de uiteindelijke afwerking, het soort vloer en de staat van het parket op dat moment van belang.

Onze vakmensen zijn experts in het schuren en afwerken van verschillende soorten vloeren. We gebruiken moderne apparatuur en materialen om uw vloer zo efficiënt en effectief mogelijk te behandelen. Het resultaat is een vloer die er weer als nieuw uitziet en die nog vele jaren meegaat.

Of u nu kiest voor een matte of glanzende afwerking, een bepaalde kleur of patroon, wij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Onze vakmensen streven altijd naar perfectie en zullen er alles aan doen om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om een afspraak te maken voor het schuren en afwerken van uw vloer.

Quickstep vloeren actie in de maand februari en maart!

Wees er snel bij want op is op.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Of heeft u een vraag over één van onze diensten en / of producten? Neem dan gerust contact met ons op.