Telefoon

Het leggen van traditionele tapis parket vloeren

Wil jij ook een tradionele tapis parket laten leggen?

Bij Bos Parketvloeren hebben wij ruime ervaring in het leggen van traditionele tapis parket vloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van massief houten delen die in verschillende patronen gelegd kunnen worden, waardoor er talloze mogelijkheden zijn om een unieke en karakteristieke vloer te creëren.

Onze vakmensen zijn volledig op de hoogte van de technieken en kennis die nodig zijn om tapis parketvloeren op de juiste manier te leggen. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit houtsoorten, die met de hand worden uitgekozen, om zo de hoogste kwaliteit te garanderen.

Het leggen van tapis parketvloeren is een ambacht dat de nodige tijd en aandacht vereist. Daarom werken wij zorgvuldig en precies, zodat het eindresultaat voldoet aan al uw wensen. Of het nu gaat om een visgraatmotief, blokmotief of ander patroon, wij leggen uw tapis parketvloer met oog voor detail en vakmanschap.

Naast het leggen van de vloer bieden wij ook advies over het onderhoud van uw tapis parketvloer om zo de levensduur te verlengen en ervoor te zorgen dat de vloer er altijd mooi en verzorgd uitziet.

Kortom, als u op zoek bent naar een authentieke en duurzame vloer, dan is een tapis parketvloer de perfecte keuze. Bij Bos Parketvloeren staan wij voor u klaar om deze traditionele vloeren op de juiste manier te leggen en te onderhouden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Quickstep vloeren actie in de maand februari en maart!

Wees er snel bij want op is op.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Of heeft u een vraag over één van onze diensten en / of producten? Neem dan gerust contact met ons op.