Telefoon

Onderhoud en Service

Wanneer een houten vloer goed word onderhouden, blijft uw vloer langer mooi en verlengt u de levensduur.

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan diensten met betrekking tot parketvloeren. Wij bieden restauratie, reparatie, schuren, lakken, oliën en het leveren en leggen van nieuwe parketvloeren. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie van uw bestaande vloer, of een nieuwe vloer wilt laten leggen, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw wensen te voldoen.

Wij bieden ook advies met betrekking tot het onderhoud van uw parketvloer en kunnen de benodigde producten leveren om uw vloer in topconditie te houden. Regelmatig onderhoud en reiniging van uw vloer is van cruciaal belang om de levensduur en uitstraling te behouden.

Onze vakmensen zijn ervaren en toegewijd en zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Of u nu een klein of groot project heeft, wij bieden persoonlijke aandacht en service om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

Ons team staat ook altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, zonder enige verplichting. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer en het onderhouden ervan een belangrijke investering is. Daarom zullen wij u voorzien van de informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Neem contact met ons op om uw parketvloer project te bespreken of voor advies over het onderhoud van uw vloer.

Waar bestaat onze diensten uit?

  • Restauratie, reparatie, schuren, lakken, olien van parketvloeren.
  • Het leveren en leggen van nieuwe parketvloeren.
  • Advies m.b.t. het onderhoud van uw parketvloer en het leveren van de producten daarvoor.
  • Het onderhouden/reinigen van uw parketvloer.
  • Het vrijblijvend beantwoorden van al uw vragen.

Quickstep vloeren actie in de maand februari en maart!

Wees er snel bij want op is op.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Of heeft u een vraag over één van onze diensten en / of producten? Neem dan gerust contact met ons op.