Telefoon

Restauratie

Restaureren van je vloer

Onze expertise en ervaring in het aanhelen en repareren van parketvloeren is gedurende de jaren aanzienlijk gegroeid. Een groot voordeel van tapis parketvloeren en houten vloeren is dat ze vaak kunnen worden bewerkt op een manier waardoor schades en nieuwe stukken vrijwel onzichtbaar zijn. Dit biedt een aanzienlijk voordeel, omdat beschadigingen of veroudering van uw vloer kunnen leiden tot een minder aantrekkelijke uitstraling van uw interieur.

Onze vakmensen hebben uitgebreide kennis van verschillende soorten parketvloeren en de staat waarin ze zich bevinden. Hierdoor kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden om uw vloer te herstellen. Wij bieden een breed scala aan reparaties en restauraties, variërend van kleine reparaties tot volledige renovaties.

Onze benadering is gebaseerd op een grondige analyse van uw vloer en de schade die is ontstaan. Hierdoor kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden die past bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het herstellen van krassen, deuken of scheuren, of om het vervangen van beschadigde delen van uw vloer, wij hebben de expertise en kennis om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Onze vakmensen zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten en uitstekende service. Wij streven er altijd naar om uw vloer zo snel mogelijk te herstellen, zodat u weer kunt genieten van een mooie, duurzame en aantrekkelijke vloer.

Quickstep vloeren actie in de maand februari en maart!

Wees er snel bij want op is op.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Of heeft u een vraag over één van onze diensten en / of producten? Neem dan gerust contact met ons op.